PENGIRIMAN GRATIS DI SADAYA PRODUK BUSHNELL

Kapala Kamar Dagang Waikato ngadaptarkeun pamaréntah pikeun henteu némbongan dina proyék disiapkeun sekop

Don Good, diréktur eksekutif Kamar Dagang Waikato, ngritik pamaréntah sabab nagara éta henteu gaduh proyek anu tiasa langsung dieureunkeun di Waikato, sedengkeun kontraktor sipil ngantosan proyék-proyék éta disahkeun.
Pamaréntah teu ngumumkeun kaseueuran proyék persiapan sekop bumi. Nanging, Déwan Kota Waikato nyarankeun 23 proyék ka pamaréntah pusat dina bulan April, jumlahna $ 2,8 milyar.
Sakitar $ 150 juta dikhususkeun pikeun Waikato, anu kalebet proyék siap-siap sekop sapertos pamutahiran Hamilton Gardens sareng infrastruktur sapédah di sapanjang kota.
Dina surat ka anggota Kamar Dagang, Goode nyarios yén pamaréntah nyangsang pengumuman proyék-proyék ieu sareng parantos kaleungitan jalan di birokrasi pikeun ngalegaan proyek ékspansi Cambridge ka Piarrell ka Waikato Expressway sareng South Link.
"Naon anu dilakukeun pamaréntah sareng Déwan Kota Hamilton, Déwan Distrik Waipa sareng sadaya proyek persiapan besar anu diusulkeun ku Déwan Distrik Waikato lima bulan ka pengker?
"Teu dipercaya, aranjeunna ngan ukur slogan teologis anu merenah dina waktos éta, nyayogikeun kasempetan pikeun Birokrat Wellington anu mahal pisan pikeun ngahasilkeun laporan panto, anu ayeuna ngumpulkeun lebu dina rak instansi pamaréntah."
"Kami ngartos pangorbanan anu diperyogikeun pikeun nampung Covid-19. Kami bagian tina tim anu 5 juta sareng urang ngalakukeun pangorbanan. Tapi lima bulan pikeun ngembangkeun rencana pikeun ngabantuan ékonomi pulih panjang teuing.
"Cara nyiapkeun sekop saderhana. Kami dikonci, sareng pamimpin urang kedah nanem modal dina proyék-proyék anu nyayogikeun infrastruktur multi-generasi, anu nyandak padamelan pikeun seueur jalma.
"Ieu bakal masihan kapastian jalma. Artos éta bakal nyorong artos kana perekonomian, sareng artos anu ditangan bakal nyayogikeun kaamanan masarakat. Kalayan kapastian sareng kaamanan, anjeun tiasa masihan kapercayaan ka jalma.
"Kami senang kabuktosan lepat. Kami resep ngadangu pengumuman penting énjing yén dana pikeun sababaraha proyék ageung parantos disatujuan. Perusahaan hoyong damel. ”
"Daérah Waikato parantos nyungkeun kapercayaan ka hareup sahingga urang tiasa mundur dina taun 2020. Kami ayeuna nyungkeun pamimpin urang pikeun mingpin: Entong ngantep kami."
Sanaos prospek Good surem, hasil survey industri konstruksi taun 2020 nunjukkeun yén ku "Perjanjian Gedong", Reformasi Sanshui sareng Komisi Prasarana Selandia Anyar parantos mimiti mangaruhan pangaruh kana pipa damel, sareng industri ningali cerah kahareup.
Kontraktor sipil anu fleksibel nyandak sababaraha ukuran pikeun nungkulan tantangan jangka pondokna dina arus kas, kateupastian dina prosés damel, sareng kontrak anu dibolaykeun / diperpanjang.
Salaku pamaréntahan lokal sareng pusat pikeun 75% palanggan industri konstruksi, kontraktor ngarepkeun rencana pamutahiran Selandia Anyar anu anyar ngagaduhan pangaruh anu positip, 69% diantarana ngarepkeun pangaruh anu positip dina tilu taun, sareng pengumuman infrastruktur siap-siap bakal ngabantosan pangirangan pengeluaran pamaréntah daérah kusabab pangaruh Covid-19 kana anggaran.
Peter Silcock, Chief Executive Officer of New Zealand Sipil Kontraktor Kontraktor, nyarios: "Sanaos kaayaan ékonomi anu sesah, seueur kontraktor yakin kana katahananana sareng ngarep-ngarep ngajaga sareng ngajaga padamel Padamelanana dina kaayaan anu tangtu."
"Kontraktor kedah nyandak léngkah pikeun mastikeun yén usahana tiasa tahan réduksi jangka pondok dina beban damel dina sababaraha bulan ka payun, sateuacan proyek anu direncanakeun pikeun lima taun ka hareup."


Waktos Post: Sep-08-2020