PENGIRIMAN GRATIS DI SADAYA PRODUK BUSHNELL

Warta

  • New type door stopper—rubber door stopper

    Stopper panto tipe anyar — stopper panto karét

    Kuring yakin yén sadaya jalma wawuh kana stopper panto. Biasana, rumah tangga nganggo stoppers panto éléktromagnétik atanapi stopper panto magnét permanén. Ieu mangrupikeun panto umum anu paling umum anu parantos diwanohkeun dina pasaran, sareng nembé aya anu nembé dikembangkeun. Stopper panto mangrupikeun panto karét ...
    Maca deui
  • Rubber door stopper-how about rubber door stopper

    Stopper panto karét-kumaha upami panto panto karét

    Stopper panto mangrupikeun produk anu relatif leutik dina kahirupan urang, tapi peran panto panto ageung pisan. Ayeuna aya seueur jinis panto panto. Stopper panto karét mangrupikeun salah sahiji. Kumaha upami panto panto karét? Editor bakal masihan anjeun perkenalan khusus. Upami anjeun hoyong terang, ...
    Maca deui
  • Door stopper installation steps

    Léngkah masang stopper panto

    Numutkeun posisi eureun tina daun panto, tangtukeun posisi dasarna dina taneuh sareng gambar garis. Bor dua φ6 liang dina taneuh, sareng anggo palu pikeun nyetir dina colokan karét plastik. Ngalereskeun dasar stopper panto dina taneuh nganggo sekrup. Screw panutup handapeun sult ...
    Maca deui
  • How to install the sliding door hanging wheel

    Kumaha carana masang roda gantung panto gantung

    Dina kahirupan urang sadidinten, urang sering ningali geleser panto, ogé disebut roda gantung atanapi roda panto. Kaseueuran jalma henteu terang kumaha cara masangna, janten kumaha cara masang roda gantung panto geser? Teras, urang bakal ngenalkeun kumaha cara masang séri roda gantung alloy seng. 1. Kumaha cara masang s ...
    Maca deui
  • Rubber door stops-how about rubber door stops

    Panto karét lirén-kumaha upami panto karét lirén

    Stop panto mangrupikeun produk anu kawilang leutik dina kahirupan urang, tapi peran panto liren ageung pisan. Ayeuna aya seueur jinis halteu panto. Eureun panto karét mangrupikeun salah sahijina. Kumaha upami lirén panto karét? Editor bakal masihan anjeun perkenalan khusus. Upami anjeun hoyong terang, punten tuturkeun edi ...
    Maca deui
  • Floor door stop door suction installation-introduction to the floor door stop method

    Instalasi panto sedot panto lirén panto-panganteur kana metode stop panto panto

    Stopper panto mangrupikeun alat alit di tukangeun unggal panto anu nyegah panto tina nabrak témbok. Sanaos panto panto alit, pangaruhna ageung. Stopper panto tiasa ngirangan noise sareng nyegah panto tina tabrakan témbok sareng nyababkeun ruksakna panto atanapi témbok. Lantai panto sucti ...
    Maca deui
  • half moon Door Stop with rubber

    satengah bulan Panto lirén ku karét

    Kumaha carana ngajaga Stop panto? Henteu Panto, ogé katelah sentuhan panto, ogé mangrupikeun panto saatos muka alat penempatan sedot, pikeun nyegah angin tiupan atanapi némpél panto sareng ditutup. Stop panto dibagi kana magnet permanen Door Stop jeung panto éléktromagnétik Eureun dua rupa, permanén ...
    Maca deui
  • Installation method of door suction switch — install the door suction by yourself

    Metode pamasangan saklar sedot panto - pasang sedot panto ku nyalira

    Mangrupikeun prakték anu ilahar pikeun masang Stop Séng Pintu Séng tukangeun panto. Nguseup panto alit, teu aya peran alit, tiasa nyingkahan panto ku karusakan anu teu diperyogikeun, dianggo dina waktos anu sami metode pamasangan anu merenah pisan tina Sedot Seng Pintu Stop sedot nangtoskeun desain Anu mimiti sadayana, ...
    Maca deui
  • Installation method of door stop

    Metode instalasi panto eureun

    Henteu liren panto numutkeun bentuk pamasangan dibagi kana jinis pamasangan témbok, jinis pamasangan taneuh, jinis plastik, jinis logam numutkeun matérial Tipe panto panto éléktromagnétik lirén numutkeun struktur anu béda dibagi kana standar ...
    Maca deui
  • The origin of the door wheels

    Asalna tina roda panto

    Asalna roda panto : Numutkeun Sejarah Umum Dunya, roda mimiti muncul di Mesopotamia, sareng di Cina, roda muncul sakitar 1500 SM. Ku ngagulung setir, gesekan sareng permukaan kontak tiasa ngirangan pisan, sareng benda beurat c ...
    Maca deui
  • The door sucks the door top to have what distinction

    Panto nyedot panto luhur kanggo gaduh bedana naon

    Panto nyedot panto luhur kanggo gaduh bedana naon Luhureun panto umumna dianggo dina WC, janten dianggo dina WC kumargi moal keyeng. Nguseup panto umumna dipasang dina panto wc. Bédana nyaéta luhur panto nyaéta ...
    Maca deui
  • A method of making a rubber door stop is invented

    Metode nyieun panto panto karét didamel

    [Widang téknis] Modél utilitas kagolong kana bidang téknis bahan polimér tinggi sareng kabutuhan sadidinten, khususna pikeun panto panto karét. [Latar Teknologi] Ayeuna, seueur kamar, khususna dapur, tembok kamar mandi dipasang dina ubin keramik anu rata, tapi kusabab inersia, ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2