PENGIRIMAN GRATIS DI SADAYA PRODUK BUSHNELL

Pabrikan liren panto sareng roda gigi

008
/hanging-wheel-series/

Perkenalan perusahaan: Taizhou QianChuan hardware Co., bouncy sareng pinuh énergi sareng mangtaun-taun pangalaman, Khusus kana pangembangan panto stop, ngahasilkeun, Penjualan sareng perusahaan integrasi jasa, Lokasina di kota Wenling, lahan sareng cai triffic mangrupikeun usaha, Imp & Exp bisnis dimekarkeun di propinsi Zhejiang, Ngaliwatan usaha unremitting, pabrik kami ngahijikeun konsép desain modéren sareng pamekaran kontinyu tina high-tech, Produk tina pamilihan bahan dugi ka konstruksi dibéré standar ketat, Sangkan kualitas produk, pamasaran sareng palayanan Pelanggan sareng sajabana tetep ningkat, 80% produk kami diékspor ka sakumna dunya dina kaayaan bisnis integrasi perdagangan Global, Palanggan nempatkeun syarat anu langkung luhur pikeun kualitas produk sareng jasa, Kami ngayakeun pulsa jaman, Aktip saluyu sareng tren internasional panganyarna, Kami tujuan: Kanggo arsiték sareng desainer di panjuru dunya nyayogikeun konsép desain langkung manusiawi sareng standar kualitas produk anyar. Parangkat keras Qianquan yakin tiasa ngawangun kerjasama jangka panjang anu hadé anu aya hubunganana sareng arsiték sareng desainer, Kami nampi wilujeng sumping pikeun ngadukung sareng kerjasama.

Perusahaan utamina produk: panto eureun, séri roda gantung,rangkéan jas pangsi, sareng produk pakakas hiasan hiasan bumi tingkat luhur séjén.

Patarosan naon waé, punten kersa ngahubungi kami iraha waé, gagang jati langkung lemes, ngan 

taros Kami


Pos waktos: Des-17-2020