PENGIRIMAN GRATIS DI SADAYA PRODUK BUSHNELL

Panto lirén bubuka

panto eureun (ogé panto pantopanto eureun atawa ngaganjel panto) mangrupikeun objék atanapi alat anu dianggo pikeun nahan panto muka atanapi nutup, atanapi pikeun nyegah panto muka teuing lega. Kecap anu sami dianggo pikeun nuduhkeun slat ipis anu diwangun dina bingkai panto pikeun nyegah panto tina ayun nalika ditutup. A doorstop (dilarapkeun) tiasa ogé kurung alit atanapi 90 derajat potongan logam dilarapkeun kana pigura panto kanggo lirén panto ayun (bi-directional) sareng ngarobah panto éta ka hiji arah (push in-swing atanapi tarik kaluar-ayun).Nyekel panto dibuka

Hiji panto tiasa dieureunkeun ku panto anu saukur barang padet anu beurat, sapertos karét, disimpen dina jalur panto. Pemberhentian ieu kalolobaan disampurnakeun.

[1] Dina sajarahna, bata timah parantos janten pilihan populér nalika sayogi.

[2 Nanging, sabab sipat toksik timah parantos dikedalkeun, panggunaan ieu parantos parah.

[3] Cara séjén nyaéta ngagunakeun a panto eureunanu ngaganjel alit tina kai, karét, lawon, plastik, katun atanapi bahan sanésna. Wedges didamel tina bahan ieu ilahar aya. Ganjel ditajong kana posisi sareng kakuatan handap panto, ayeuna macét ka luhur kana panto panto, nyayogikeun gesekan statis anu cekap supados tetep gerak.

[4] Strategi katilu nyaéta ngalengkepan panto nyalira ku mékanisme ngeureunkeun. Dina hal ieu, palang logam pondok ditutupan ku karét, atanapi bahan gesekan tinggi sanésna, dipasang dina engsel caket handapeun panto sabalikna engsel panto sareng di sisi panto anu arahna nutup. Nalika panto badé dijantenkeun dibuka, palangna diayunkeun ka handap sahingga tungtung karét némpél kana lantai. Dina konfigurasi ieu, gerakan salajengna panto nuju katutup ningkatkeun kakuatan dina tungtung karét, sahingga ningkatkeun gaya gesekan anu nentang gerakan. Nalika panto badé ditutup, halteu dileupaskeun ku cara ngadorong panto rada langkung kabuka, anu ngaleupaskeun halteu sareng ngamungkinkeunna dibalikkeun ka luhur. Vérsi anu langkung énggal pikeun ngalengkepan panto ku mékanisme ngeureunkeun nyaéta ngalampirkeun magnet dina handapeun panto di gigir anu muka luar anu terasna dipasang kana magnet atanapi bahan magnét anu sanés dina témbok atanapi hub alit di lantai. Magnétna kedah cekap cekap kanggo nahan beurat panto, tapi lemah tiasa gampang dicabut tina témbok atanapi hub

/zinc-alloy-door-stops-series/

Nyegah karusakan ku panto

Jinis panto anu sanés dianggo pikeun nyegah panto tina muka teuing sareng ngarusak témbok caket. Dina hal ieu silinder atanapi kubah karét - atanapi batang atanapi blok logam karét, kai atanapi plastik - diaco kana témbok, kapang atanapi lantai dina jalur panto. Upami éta dipasang dina témbok, éta panginten tiasa sababaraha inci di luhur taneuh, atanapi dina jangkungna sapertos kanggo minuhan panto panto. Lawang pondok anu dipasang na témbok, biasana kubah karét atanapi silinder, kadang disebat bemper témbok.

Dina kasempetan, lirén dipaké anu dipasang di tengah panto, salaku bagian tina panto-engsel tengah. Perhentian sapertos kitu katelah panto "hinge stop" atanapi "hinge pin" panto sareng sering dianggo kanggo nyegah karusakan cetakan baseboard.

d2

Pos waktos: Dec-23-2020