PENGIRIMAN GRATIS DI SADAYA PRODUK BUSHNELL

panto panto

Klasifikasi: macét panto magnet permanén biasa dibagi kana jinis dipasang témbok sareng jinis dipasang lantai numutkeun bentuk pamasangan, jinis plastik sareng jinis logam numutkeun bahan; macét panto éléktromagnétik dibagi kana sababaraha jinis. Produk pamasangan dibagi kana tilu kategori: jinis témbok, jinis taneuh sareng jinis ranté. Numutkeun kana struktur anu béda, jinis témbok stopper panto éléktromagnétik dibagi kana jinis standar, jinis nambahan, tipe nambahan, jinis kotak, jinis anu disumputkeun sareng jinis panangan panjang.


Waktos Post: Sep-14-2020